Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2020

Οι κήποι του Οικισμού Πολυτεχνείου …

Δεν είναι οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνιος, δεν είναι οι εξαιρετικοί κήποι της Γαλλία ς, του ΗΒ και άλλων χωρών, που θαυμάζουμε και απορούμε πως δημιουργούνται τα εξαιρετικά αποτελέσματα που διαπιστώνουμε και ζηλεύουμε.

Οι κήποι του Οικισμού καταλάβαμε ύστερα από χρόνια, ότι παρά το γεγονός ότι βρίσκονται σε σχετικά άνυδρη περιοχή που επηρεάζεται πολύ έντονα από τη θάλασσα, παράγουν προϊόντα, όχι σε μεγάλες ποσότητες, αλλά ωραία, προκλητικά, αρωματικά, εύγευστα.

Προτείνουμε να δημιουργήσουμε ένα ισότοπο όπου θα κατατίθενται φωτογραφίες των προϊόντων των κήπων, είτε αυτά είναι άνθη, είτε φρούτα γηγενών ή εισαγόμενων φυτών, αλλά τελικώς εγκληματισθέντα στη θαυμάσια αυτή γωνιά της Αττικής Γης. Θα συνοδεύονται από μικρά επεξηγηματικά κείμενα.

Τι λέτε; Θέλετε να το επιχειρήσουμε; Να ξεκινήσουμε και να δούμε τι μπορούμε να επιτύχουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: