Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Ιουνίου 23, 2020

Τρεις και ο κούκος …

Στη Λαϊκή Συνέλευση Μαρκοπούλου στις 21 Ιουνίου 2020, που συγκάλεσε ο δήμος Μαρκοπούλου, η συμμετοχή των κατοίκων του Οικισμού Πολυτεχνείου ήταν πενιχρή.

Εμείς διακρίναμε 7 άτομα και ίσως υπήρχαν μερικά ακόμα άτομα που είτε δεν γνωρίζουμε είτε δεν εντοπίσαμε  Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Οικισμού Άρτεμις (Καβουριώτικα) κ. Όθων Γυφτάκης. Γεγονός είναι επίσης ότι οι περισσότεροι δεν έμειναν μέχρι το τέλος.

Η αδιαφορία για τα έργα διάθεσης λυμάτων άλλων δήμων της Ανατολικής Αττικής και προσεχώς  του Πόρτο Ράφτη και (μακάρι να κάνουμε λάθος) άλλων ΄δήμων βορειότερα του δήμου Μαρκοπούλου) φαίνεται να μην ενδιαφέρει καθόλου τους ιδιοκτήτες της περιοχής Χαμοληάς.

Οι απειλές ρύπανσης του θαλάσσιου χώρου του Νοτιότερου Ευβοϊκού και ιδιαίτερα της Χαμοληάς και του Πόρτο Ράφτη είναι υπαρκτές και κανένας δεν θέλει να συμμετάσχει σε δραστηριότητες για να διεκδικήσουμε τα λογικά δικαιώματά μας ως κατοίκων και πολιτών ευνομούμενης πολιτείας.

Κρίμα. Και ελπίζουμε σύντομα να υπάρξει αλλαγή πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: