Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Ιουνίου 17, 2021

Μοιάζει να μην υπάρχει πρόοδος στα έργα του αγωγού …

Επισκεφτήκαμε το εργοτάξιο – πάντοτε εκ του μακρόθεν  για ευνόητους λόγους – του αγωγού διαθέσεως των επεξεργασμένων λυμάτων του ΚΕΛ Κρωπίας – Παιανίας.

Δε φαίνεται εμφανής πρόοδος. Ίσως να εργάζονται στην προετοιμασία για τη διαμόρφωση του βυθού επί του οποίου θα τοποθετηθεί ο αγωγός.



Το θέμα είναι ότι ο εργολάβος εκτελεί το έργο όπως θέλει και τον βολεύει, με το ρυθμό που θέλει και λογικά δεν πρέπει να λαμβάνονται υπόψη χρονοδιαγράμματα, ρήτρες εγκαίρου ολοκλήρωσης του έργου και λογοδοσία προς την αναθέτουσα το έργο Περιφέρειας Αττικής, το δήμο Μαρκοπούλου  και την τοπική κοινωνίας.

Το αποχετευτικό της Ανατολικής Αττικής μοιάζει με το Γεφύρι της Άρτας. 20 χρόνια σχεδ’όν από τους σχεδιασμούς στην ανάθεση των έργων, 5 ΄χρόνια για τη κατασκευή, 1-2-3 για την ολοκλήρωση των ελέγχων και τη δοκιμαστική λειτουργία και άλλα τραγικά και παρόμοια.

Ήμουν νιός και γέρασα. Ο εργολάβος ζει, αυτός μας οδηγεί …

Δεν υπάρχουν σχόλια: