Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Ιουνίου 04, 2021

Εκτελούμε και χρέη οδοκαθαριστή …

Την Πέμπτη 3 Ιουνίου, απηυδισμένοι από την κατάσταση που επικρατεί πέριξ των κάδων απορριμμάτων της οδού Αίγλης, απομακρύναμε όσα σκουπίδια παρεπιδημούσαν πέριξ των κάδων. Δια του λόγου το αληθές δείτε το https://photos.google.com/photo/AF1QipNhMVnbX1d-aeIcuXp-TDRuA0VxXMMgvWsC9dJh (δύσκολο λόγω της έντονης ηλιοφάνειας και της απειρίας μας)

Συγκομιδή: 6 μάσκες κορονοϊού, 3 γυάλινα μπουκάλια, 3 πλαστικά κύπελα καφέ με καλαμάκι, 3 συσκευασίες φαρμάκων, 2 συσκευασίες κρουασάν, 3 κουτάκια μπύρας, πολλά πλαστικά και πάρα πολλά χαρτιά, αλουμινόχαρτα.

Πολλά από αυτά αποτελούν κίνδυνο έναρξης φωτίας, η οποία θα έιναι καταδικαστική για τον Οικισμό μας!

Ελπίζουμε η περιοχή να παραμείνει καθαρή. Δε περιμένουμε κανένα από τους περιοίκους να βάλει ποτέ το χέρι του να μαζέψει τα σκουπίδια. Φυσικά ούτε και οι σκουπιδιάρηδες, αλλά ούτε και οι μάγκες τους οποίους πληρώνει ο Σύνδεσμος για να φροντίζει τον Οικισμό και να κόβουν τα χόρτα (αν καταλαβαίνουμε καλά).

Η κατάσταση αυτή είναι ντροπιαστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: