Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Ιουνίου 25, 2021

Η ΕΥΔΑΠ κάνει ότι μπορεί για να αυτοδυσφημιστεί ...

Στις 24/6/2021 στείλαμε στη διοίκηση και στους αρμοδίους συντήρησης του δικτύου της ΕΥΔΑΠ, την επιστολή που ακολουθεί:

_____________________________
Φίλοι μας ενημέρωσαν ότι το σημείο.6.2021 /// τροφοδοσίας του Οικισμού Πολυτεχνείου στη Χαμοληά Βραυρώνος, ιδιοκτησίας ΕΥΔΑΠ (επί του δρόμου Νέας Βραυρώνος - Αγ. Σπυρίδωνα, Πόρτο Ράφτη), βρίσκεται εδώ και μήνες σε άθλια κατάσταση.




Φαίνεται ότι η ΕΥΔΑΠ αγνοεί το «σημείο», δεν ελέγχει τις εγκαταστάσεις της και περιφρονεί τόσο την άποψη που σχηματίζουν οι πολίτες για αυτήν, όσο και για την ποιότητα του παρεχομένου – μονοπωλιακώς - ύδατος.

Οι εικόνες που σας στέλνουμε είναι επιεικώς απαράδεκτες, άθλιες, και εγείρουν και θέματα νομιμότητος, καθήκοντος των αδιάφορων υπαλλήλων της, απαιτούν άμεση αποκατάσταση της εγκατάστασης, την προστασία της, του περιοδικού ελέγχου της και της κάλυψής της ώστε να μην είναι εκτεθειμένη σε κάθε είδους «επιθέσεις».

Υποθέτουμε ότι κατόπιν των ανωτέρω η ΕΥΔΑΠ θα επιληφθεί άμεσα και θα μας ενημερώσει γραπτώς για την αποκατάσταση της κανονικότατος.

 ΥΓ: Οι φίλοι μας μας πληροφόρησαν επίσης ότι ειδοποίησαν το δήμο Μαρκοπούλου, με επίσκεψη στο αρμόδιο κατάστημα στο Πόρτο Ράφτη, πριν μήνες. Προκύπτει όμως ότι και ο δήμος είναι της ίδιας με την ΕΥΔΑΠ, λογικής!

_________________________

Ελπίζουμε ότι τώρα θα επιληφθούν.

Διερωτόμαστε αν η κατάσταση αυτή μπορεί να είναι ένα επιχείρημα εναντίον της ΕΥΔΑΠ στη διαμάχη της με το ΣΥΝΠΕ και τα περί διαρροών παλαιά σενάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: