Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Ιουνίου 11, 2022

Νέα φροντίδα του Οικισμού 2022 …

Στις 8 Ιουνίου 2022 ακούσαμε και πάλι χορτοκοπτικά να δονούν τον αέρα της γειτονιάς μας.

Δύο κύριοι έκοβαν από τα πεζοδρόμια ότι είχε απομείνει από την προηγούμενη επέλαση της 19ης Απριλίου 2022 - δείτε την ανάρτηση https://vravronapoly.blogspot.com/2022/04/blog-post_19.html . Έκοψαν βέβαια και τις αλθαίες που είχαν ανακάμψει από την επιδρομή και δυο μεγάλες ανθισμένες αλθαίες που είχαν όμως πέσει στο έδαφος από τον αέρα.

Όταν έφθασαν στο τέλος της οδού Αίγλης ξαναπέρασαν με φυσητήρες και υποτίθεται ότι απομάκρυναν τα λίγα κομμένα χόρτα. Δεν γνωρίζουμε τι έγινε στο τέλος της οδού Αίγλης. Γέμισαν όμως τη ράμπα μας με κομμένα χόρτα και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτό.

 Δεν είναι προφανές γιατί έγινε η νέα κοπή. Εκείνο που είναι βέβαιο, είναι ότι η φροντίδα του Οικισμού δεν είναι η ενδεδειγμένη παρά την εξειδικευμένη(;) ομάδα. Ίσως δεν έχουν τις κατάλληλες εντολές, ίσως δεν υπάρχει επιτήρηση. Αφήστε κατά μέρος τις δαπάνες.

 Τεκμήρια της φροντίδας στις εικόνες:   


Θα θέλαμε να δούμε καθαριότητα πέριξ των κάδων απορριμμάτων μια και οι καλοί οικιστές θεωρούν ότι μπορούν να αποθέτουν ότι θέλουν εκτός κάδων, να αφήνουν υπολείμματα τροφών για σκύλους και γάτες χωρίς να μαζεύουν κατόπιν τα δοχεία ή τα αλουμινόχαρτα. 

Αργότερα ακούσαμε χορτοκοπτικά στην οδό Αριάδνης και επιστρέφοντας από τη θάλασσα είδαμε να έχουν αποθέσει κομμένα χόρτα δίπλα στους πράσινους κάδους. Δεν ξέρουμε τίνος ιδέα ήταν, αλλά αναρωτιόμαστε ποιος θα τα απομακρύνει.

 ΥΓ: Μας κάνει εντύπωση η ποσότητα των ανακυκλούμενων υλικών που πετιούνται στους πράσινους κάδους της οδού Αίγλης, ενώ οι μπλε κάδοι τα περιμένουν λίγο παρακάτω στην οδό Αριάδνης. Κρίμα. Μάλλον πρέπει να γίνουν συστάσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια: