Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Απριλίου 25, 2024

ΕΥΔΑΠ: Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Κορωπίου Παιανίας - Θα εξυπηρετεί 100.000 κατοίκους …

Έργο πνοής που θα συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών της Ανατολικής Αττικής χαρακτήρισε ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ, κ. Γιώργος Στεργίου, το νέο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων (ΚΕΛ), Κορωπίου - Παιανίας, που εγκαινιάστηκε σήμερα.  

Το ΚΕΛΚΠ βρίσκεται νότια του διεθνούς αεροδρομίου Αθηνών, Ελευθέριος Βενιζέλος και αποτελεί μέρος της κατασκευής ενός υπερσύγχρονου δικτύου αποχέτευσης της Ανατολικής Αττικής. Προς το παρόν διοχετεύονται τα λύματα από περίπου 10.000 κατοίκους του δήμου Κορωπίου (10% της δυναμικής του), ωστόσο μελλοντικά θα εξυπηρετεί περισσότερους από 100.000 στους Δήμους Κρωπίας, Παιανίας, Παλλήνης και Μεσογαίας-Μαρκοπούλου. Στα σχέδια επέκτασής του, το ΚΕΛΚΠ θα μπορεί να υποδεχθεί και τα λύματα και των παραλιακών περιοχών των Δήμων Σαρωνικού και Κρωπίας, εξυπηρετώντας έως 240.000 κατοίκους … (imerisia.gr, 23.04.24 16:45).

Περισσότερα την ανάρτηση https://attikoparko.blogspot.com/2024/04/100000.html 

Καλώς τα δεχτήκαμε. Και εις άλλα με υγείαν ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: