Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Απριλίου 12, 2024

Νέος Κανονισμός Πυροπροστασίας για τους κατόχους οικημάτων εντός ή πλησίον δασών και αστικών πάρκων-αλσών …

Βρήκαμε το άρθρο της εφημερίδας των Συντακτών ενδιαφέρον και για αυτό το συνιστούμε σε όλους τους ιδιοκτήτες οικιών που προσπαθούν να καταλάβουν τι θέλει το παράλογο κράτος να επιτύχει στη τούρλα του Σάββατου και λίγο πριν την έναρξη της νέας αντιπυρικής περιόδου.
 
Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο στη δ/νση https://www.efsyn.gr/oikonomia/elliniki-oikonomia/429156_fotia-sta-mpatzakia-idioktiton-2000000-akiniton .
 
Οι αντιδράσεις πολλές και σοβαρές και λογικά ο υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σκυλακάκης (περιβαλλοντοκτόνος και αυτός όπως και οι προκάτοχοί του) θα υποχρεωθεί αργά ή γρήγορα – και κυρίως ενόψει εκλογών – να κάνει τα ξινά γλυκά και να αναβάλει την εφαρμογή του νόμου για ένα τουλάχιστον έτος ή καλλίτερα μέχρις ότου οι δήμοι και οι Περιφέρειες θα είναι σε θέση να αποφασίσουν ποιες περιοχές αφορά ο νόμος του 2023.

Δεν υπάρχουν σχόλια: