Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Ιουνίου 11, 2024

Έγινα ο καντηλανάφτης του κάτω τμήματος του Οικισμού …

 Στις 1 και 2 Ιουνίου διαπιστώσαμε ότι ο δημοτικός φωτισμός στο κάτω τμήμα του Οικισμού ήταν σε λειτουργία.
 
Δεν είμαστε παρόντες την εβδομάδα που ακολουθήσε, αλλά στις 9 Ιουνίου, όταν επιστρέψαμε διαπιστώσαμε ότι και πάλι ο φωτισμός ήταν την ημέρα σε λειτουργία. Πήγαμε στην κολώνα και διαπιστώσαμε ότι το ειδικό κουτί με τον διακόπτη, είχε τοποθετηθεί υψηλότερα. Το προστατευτικό τζαμάκι έλειπε και ο διακόπτης ήταν εκτεθειμένος. Αλλάξαμε τη θέση του διακόπτη και ο φωτισμός έσβησε. 


Το βραδάκι διαπιστώσαμε ότι ο φωτισμός δεν αποκαταστάθηκε αυτόματα.  Η ίδιες κινήσεις έγιναν τη Δευτέρα. Τηλεφωνήσαμε στο δήμο και αναφέραμε το γεγονός. Υποσχέθηκαν επίλυση. Τα ίδια και την Τρίτη 11 Ιονίου.
 
Η κατάσταση έχει ξεφύγει. Το πρόβλημα ανάγεται στα έργα που εκτελεί ο ΔΕΔΔΗΕ. Κανείς σε αυτή τη χώρα δεν έχει επαγγελματισμό και υπευθυνότητα; Όλα στα πόδι από σκιτζήδες με πτυχία και διασυνδέσεις. Ντροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: