Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Ιουνίου 13, 2024

Οι άθλοι του ΔΕΔΔΗΕ κατά την υπογειοποίηση της γραμμής μεσαίας τάσης …

Ας δούμε μερικές φωτογραφίες από τα σημεία των οδών Αριάδνης και Αίγλης, όπου πέρασε η λαίλαπα του ΔΕΔΔΗΕ για των συνεργαζομένων εργολάβων, προκειμένου να υπογειοποιήσει γραμμές μεσαίας τάσεως …
 
 
Η κα Μελά του ΔΕΔΔΗΕ σε επιστολή της 12ης Ιουνίου (υπογράφει κ. Κ. Γιοσαφάκης) , δήλωσε το πέρας των έργων, τα βρήκε όλα τέλεια και έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά του ΔΕΔΔΗΕΗ για τα επιτεύγματά τους.
 
Υποστηρίζουμε- κανείς όμως δε συμμερίζεται μέχρι τώρα τις απόψεις μας – να κινητοποιηθεί η Νομική Υπηρεσία του δήμου Μαρκοπούλου για να βάλει στη θέση του τον παράλογο ΔΕΔΔΗΕ που συμπεριφέρεται ως επικυρίαρχος και αυθέντης.

Τα καταστρεπτικά αποτελέσματα των παρεμβάσεων αποτυπώνονται σε επιστολή του έστειλε ο Σύνδεσμος κάτοικων του Οικισμού στις 7 Ιουνίου 2024 και μπορούν να βεβαιώσουν τα συνεργεία του δήμου που εργάστηκαν σκληρά για να αποκατασταθούν οι ζημιές και οι παράλογες διακοπές υδροδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: