Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 11, 2021

Και όμως μπορούν αν θέλουν κινητοποιηθούν ….

 Λάβαμε την εξής απάντηση στις επανειλημμένες εκκλήσεις μας μέσω αλληλογραφίας με την Πολιτική Προστασία του δήμου Μαρκοπούλου, το  δήμαρχο κ. Αλλαγιάννη και τον αντιδήμαρχο κ. Αηδινιώτη. 

 ________________________________

Σχετικά με το αίτημά σας

Εισερχόμενα

Politiki Prostasia Markopoulou

Πέμ, 9 Σεπ, 9:58 π.μ. (πριν από 4 ημέρες)

Καλημέρα σας .

Σας ενημερώνουμε ότι βρέθηκαν οι ιδιοκτήτες του οικοπέδου και μας ενημέρωσαν  ότι θα προβούν στο καθαρισμό του εντός 15 ημερών που είναι σύμφωνα με την 4/2012 Πυροσβεστική διάταξη,άρθρο 1 ΦΕΚ 1346/Β/25.4.2012.

Σε άλλη περίπτωση ο Δήμος θα προβεί σε βεβαίωση σχετικού προστίμου σύμφωνα με το άρθρο 33 Κεφάλαιο Ζ’, του ισχύοντα Κανονισμού Καθαριότητας, όπως αυτός τροποποιήθηκε με την υπ.’ αριθμ. 222/2017 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μαρκοπούλου (ΑΔΑ:ΩΧΙ9ΩΛΝ-Λ92).

--

Πολιτική Προστασία Μαρκοπούλου
Ταχ, Δ/νση: Ελευθερίου Βενιζέλου & Παρνασσίδος
Πόρτο Ράφτη
τηλ.2299072354-2299152005

_________________________________

 Το γεγονός ότι ο δήμος αντέδρασε έστω και πολύ καθυστερημένα και αφού προηγήθηκαν πολλές προσπάθειές μας, είναι ευχάριστο και ελπίζουμε να υπάρξει και συνέχεια, δεδομένου ότι η αλληλογραφία μας με το δήμο είναι μεγάλη, διαρκεί χρόνια, χωρίς ποτέ να λαμβάνουμε απαντήσεις. 

Είμαστε ωστόσο περίεργοι να δούμε αν η ΠΠ και ο δήμος θα τηρήσουν τα υπεσχημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: