Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 07, 2021

Συνέχεια στα περί Γεν. Συνελεύσεως του Συνεταιρισμού …

Στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, λάβαμε την απάντηση του προέδρου του ΣΥΝΠΕ κ. Στάμου Γουργιώτη στην επιστολή μας (βλέπετε προηγούμενη ανάρτηση), την οποία μπορείτε να διαβάστε αμέσως μετά:

____________________

ΣΤΑΜΟΣ ΓΟΥΡΓΙΩΤΗΣ

6 Σεπ 2021, 12:09 π.μ. (πριν από 1 ημέρα)

προς KyriakiΦαίδραangoufasKonstantinos, εγώ, Λητώ, Κώστας, Μαρία

Αξιότιμε Κε Σωτηρίου

παρακαλώ να μην γράφετε ανακρίβειες και αναλήθειες τουλάχιστον όσον αφορά το πρόσωπό μου.Προφανώς  δεν γνωρίζετε τις διαδικασίες υπογραφής εγγράφων με βάση το καταστατικό-παρόλο που είστε μέλος όπως ισχυρίζεστε του συνεταιρισμού!!!!, και μάλιστα υπήρξατε μέλος του Εποπτικού Συμβουλίου. Επίσης προφανώς δεν μπήκατε στον κόπο να ρωτήσετε τον πρόεδρο των οικιστών κο Τάκο πόσες φορές έχω επισκεφθεί τη Χαμολιά!!!

Για πολλοστή αλλά και τελευταία φορά θα επαναλάβω ότι οποιος και όποτε ήθελε την οποιαδήποτε πληροφορία τα τελευταία δύο χρόνια διοίκησης του τωρινού ΔΣ και με δεδομένες τις υπάρχουσες συνθήκες περιορισμού μπορούσε να την έχει.(Εσείς την είχατε αν θυμάστε προσωπικά από εμένα πάμπολλες φορές!!)

Είμαι βέβαιος για την υποβολή αίτησης από μέρους σας υποψηφιότητας για το νέο ΔΣ ώστε να έχετε τη δυνατότητα να διορθώσετε 'ολα τα κακώς κείμενα.

Με πολλούς χαιρετισμούς

Στάμος Γουργιώτης

Εκ των πραγμάτων είμαι υποχρεωμένος για λόγους δεοντολογίας, των υποχρεώσεων του ΔΣ που απορρέουν από το Καταστατικό και των καλών ανθρωπίνων σχέσεων να απαντήσω και. Ιδού λοιπόν η απάντησή μου.

Προς τον πρόεδρο του ΣΥΝΠΕ κ. Γουργιώτη …

Αξιότιμε κύριε,

Η απάντησή σας δεν με εκπλήσσει καθόλου, Ως συνήθως δεν απαντάτε σε κανένα από τα ερωτήματα που έθεσα σχετικά με τη ΓΣ του ΣΥΝΠΕ. Ούτε και ενημερώνετε, ακόμα και τώρα, τα Μέλη ως οφείλετε.

Δικαίωμά σας να έρχεστε στη Χαμοληά και να επισκέπτεσθε – έτσι καταλαβαίνω από την απάντησή σας -  τον κ Τάκο. Κανένας δεν αμφισβήτησε ποτέ το δικαίωμά σας. Το θέμα είναι αν ήρθατε σε επαφή με μέλη του ΣΥΝΠΕ. Ασφαλώς δεν πληροφορηθήκαμε ποτέ για τις επισκέψεις σας, αν και θα ήταν μοναδική ευκαιρία να σας γνωρίσουμε επί τέλους και να συζητήσουμε μαζί σας τα θέματα του Συνεταιρισμού που επηρεάζουν άμεσα τον Οικισμό και τη λειτουργία του. Διαπιστώνουμε επίσης ότι αμφισβητείτε και την ιδιότητα μου και ως Μέλος του ΣΥΝΠΕ. Γιατί και με ποια επιχειρήματα;

Φαίνεται ότι η επικοινωνία μαζί σας είναι αδύνατη και σίγουρα οι απαντήσεις σας, διανθισμένες πάντοτε με φραστικές επιθέσεις, δεν προσιδιάζουν σε συμπεριφορά προέδρου συνεταιρισμού. Εκτός και αν οι απαντήσεις σας κατευθύνονται από ή υποκρύπτουν σκοπιμότητες.

Παρακαλούμε τέλος να σημειώσετε, ότι η συμμετοχή μας στην ανακοινωθείσα ΓΣ του ΣΥΝΠΕ, είναι πολύ δύσκολη, αν και εξαιρετικά επιθυμητή, λαμβάνοντας υπόψη ότι υπάρχει ευάλωτο άτομο ΑΜΕΑ στο σπίτι μας και η δική μας ηλικία επιβάλλει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Με πολλούς χαιρετισμούς,

Δεν υπάρχουν σχόλια: