Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 13, 2021

Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου ....

Ύστερα από παρατεταμένη σιωπή (με εξαίρεση μήνυμα να πληρωθεί συνδρομή του 2021), λάβαμε πρόσκληση συμμετοχής σε Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Οικιστών Πολυτεχνείου. Την παραθέτουμε αμέσως μετά:

______________________                                                                                 

Χαμολιά, 12 Σεπτεμβρίου 2021 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

      ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 

Καλούνται τα μέλη του Συνδέσμου κατοίκων Οικισμού Πολυτεχνείου, σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού, στην Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει το Σάββατο 9  Οκτωβρίου 2021 και ώρα 10.00  στην Ταβέρνα «Χαμολιά» στην είσοδο του οικισμού.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, την ίδια ώρα και στον ίδιο τόπο, με όσα μέλη και αν παραστούν, σύμφωνα με το άρθρο 14 του καταστατικού.

Ανάλογα και με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες θα απαιτηθεί και χρήση των προσηκόντων προστατευτικών μέσων. 

Παρακαλούνται τα μέλη του Συνδέσμου του οικισμού να παραστούν έτσι ώστε να εξασφαλισθεί η συνέχεια στην ομαλή λειτουργία του συνδέσμου, 

Θέματα ημερήσιας διάταξης

·        Ανάγνωση έκθεσης πεπραγμένων Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο Ιαν 2020-Σεπ 2021

·        Ανάγνωση εκθέσεων οικονομικής διαχείρισης Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο Ιαν 2020-Σεπ 2021

·        Απαλλαγή ΔΣ 

·        Εκλογή νέου ΔΣ και Εξελεγκτικής επιτροπής για την περίοδο Οκτ 2021-Οκτ 2023

·        Πρόγραμμα δράσεων περιόδου Οκτ 2021-Οκτ 2023 (Συζήτηση)

·        Λοιπά θέματα (Συζήτηση)

                                                                                                                               Το ΔΣ του Συνδέσμου

___________________________

 Η πρόσκληση γνωστοποιήθηκε μέσω ηλ. ταχ. Με το ακόλουθο μήνυμα:

 ________________________

Κυρίες, Κύριοι,

Επισυνάπτεται η ανακοίνωση για την επερχόμενη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου μας, η οποία έχει προγραμματισθεί για το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021

Σε περίπτωση, όπως και είναι το σύνηθες, κατά την οποία δεν υπάρξει απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021 

Η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση είναι ιδιαίτερα σημαντική δεδομένου ότι από αυτή θα προκύψει το νέο ΔΣ το οποίο θα χειριστεί τα θέματα του οικισμού μας για την επόμενη διετία, οπότε και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη. 

Τόσο η έκθεση πεπραγμένων για το διάστημα 20/10/19-30/9/21 όσο και οι εκθέσεις οικονομικής διαχείρισης για τις περιόδους 1/1/20-31/12/20 και 1/1/21-30/9/21 θα είναι στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου από 6 Οκτωβρίου 

Σημαντική σημείωση. Ζώντας πρωτόγνωρες καταστάσεις τον τελευταίο καιρό, έχουμε αρχικά προγραμματίσει ώστε η ΓΣ να διεξαχθεί σε εξωτερικό χώρο της ταβέρνας «Χαμολιά». Ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες είναι πιθανό να χρειαστεί αλλαγή του χώρου, οπότε και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Θερμή παράκληση, σε κάθε περίπτωση ας φροντίσουμε όλοι να είμαστε ενήμεροι για τα μέτρα προσωπικής προστασίας τα οποία θα ισχύουν την συγκεκριμένη περίοδο. 

Θερμή παράκληση σε όσους οικιστές δεν έχουν ακόμα καταβάλει την/ τις συνδρομές τους, να το κάνουν μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. 

Εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου οικιστών Πολυτεχνείου

______________________________

Μας ξενίζει η επισήμανση ότι τα απαραίτητα έγγραφα θα δημοσιοποιηθούν στις 6 Οκτωβρίου 2021. 

Τα εν λόγω κείμενα πρέπει να είναι διαθέσιμα πολύ νωρίτερα των προγραμματισμένων συναντήσεων, ώστε τα Μέλη να έχουν το καιρό να μελετήσουν  να κάνουν παρατηρήσεις προς τους υπευθύνους, ίσως και διάλογο και να ετοιμαστούν οι καλλίτερες δυνατές εκθέσεις Πειραγμένων και Διαχειριστικού Ελέγχου. 

Επίσης είναι λογικό να έχουν ήδη ανακοινωθεί υποψηφιότητες για το ΔΣ και κάθε ένα υποψήφιο μέλος να ανακοινώσει τις απόψεις του για τα θέματα που θα πρέπει να διαχειριστεί το επόμενο ΔΣ την προσεχή διετία, κατά την οποία θα εκτελέσει τα καθήκοντά του, αν εκλεγεί, αλλά και το ρόλο που θέλει να αναλάβει στο επόμενο ΔΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: