Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Μαρτίου 02, 2019

Το κάμπινγκ ΜΑΡΚΟ στη Χαμοληά, το στολίδι της περιοχής μας ....

Εμείς το γνωρίζουμε εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια.

Προφανώς ευημερεί γιατί επεκτείνεται συνεχώς με μόνιμες κατασκευές και είναι φαίνεται υπό την προστασία των αρχών. Το καταλαβαίνει κανείς και από τον όγκο των σκουπιδιών που ευλαβώς τοποθετούν οι κάτοικοί του στην θαυμάσια παραλιακή μικροχωματερή που έχουν καθιερώσει επί του κεντρικού δρόμου.


Δεν είναι καθόλου απίθανο οι αυθαίρετες κατασκευές που προκαλούν κάθε νομιμότητα να έχουν πλέον νομιμοποιηθεί και δεν θα εκπλαγούμε αν ανακηρυχθεί και αυτόνομη πολιτεία, ένα είδος Αγίου Όρους.


Στις 17 Φεβρουαρίου, στην εκ δήλωση για το νέο (αλλά μάλλον αρχαίο τελικά) Πολεοδομικό Σχέδιο του δήμου Μαρκοπούλου  δυστυχώς δε μάθαμε τι περιλαμβάνεται στο νέο Πολεοδομικό Σχεδιασμό του δήμου Μαρκοπούλου για το κάμπινγκ. Μάλιστα ο τελετάρχης κ. Μεθενίτης δε μας έδωσε το λόγο προκειμένου να αναφερθούμε σε αυτό. 


Για να μη λέμε πολλά. Η αηδία αυτή και η εστία παρανομίας πρέπει πάραυτα να εκλείψει. Και οι  μόνοι που έχουν κάθε λόγο, μια και οι αρχές αδιαφορούν ή διαπλέκονται όπως και πρωτίστως η περίφημη ΜΑΡΚΟ, είναι οι κάτοικοι του Οικισμού Πολυτεχνείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: