Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 02, 2019

Τα βλέπουν άλλοι, οι κάτοικοι του Οικισμού ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ – εκτός ενός …

Βρήκαμε στο YOUTUBE  ένα βίντεο που περιγράφει κάποια πράγματα που γίνονται στη Χαμοληά, σχετικά με έργα αποχέτευσης..

Έχουμε την εντύπωση ότι κανένας κάτοικος του Οικισμού δεν πηγαίνει πέρα από την αυθαίρετη παραλιακή ταβέρνα, που έγινε πλέον πολύ μεγάλων διαστάσεων και ίσως γίνει και το πολιτιστικό κέντρο του δήμου Μαρκοπουλου στην περιοχή.

Αυτά που αναφέρουμε εμείς στην Πύλη http://asclepieionpark.med.uoa.gr/AttikoParkoVravronas/ και στο Ημερολόγιο https://vravronapoly.blogspot.com/ μάλλον δεν τα διαβάζει κανείς ή απλά τα διαβάζει και απλώς αδιαφορεί.


Δείτε το βίντεο στο https://youtu.be/FIrQILpPeY0?t=11 . Βέβαια ο κύριος που το έγραψε δεν είναι επαρκώς ενημερωμένος, αλλά αυτό είναι προς το παρόν αδιάφορο. Αρκούν οι τρομακτικές κατ΄ εμάς εικόνες.

Περιμέναμε και ο Συνεταιρισμός και ο Σύνδεσμος να έχουν ασχοληθεί με το θέμα (όπως ζητήσαμε και στις Γενικές Συνελεύσεις), αλλά δεν έγινε καμία κίνηση. Πρέπει όμως να γίνουν άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: