Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Οκτωβρίου 30, 2019

Τα περιστατικά κακοποίησης ζώων αυξάνονται ανησυχαστικά …

Ο Νίκος Χρυσάκης υποδιευθυντής της Δ/νσης Αστυνομίας Ηρακλείου Κρήτης θεωρεί ότι το αν είναι ο ίδιος φιλόζωος είναι εκτός θέματος, ότι δεν αφορά κανέναν.

«Διαπιστώνουμε πολύ συχνά ότι πίσω από την κακοποίηση του ζώου κρύβεται η κακοποίηση του παιδιού ή της γυναίκας. Οτι πίσω από ένα παραμελημένο ζώο ίσως κρύβεται ένα παραμελημένο παιδί», λέει στην «Κ» ο κ. Νίκος Χρυσάκης.

Η πολιτεία, οι Αρχές –πιστεύει βαθιά– έχουν χρέος να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο των αυξανόμενων περιστατικών κακοποίησης ζώων, καθώς έτσι οχυρώνουν ολόκληρη την κοινωνία. «Το βλέπουμε καθημερινά στη δουλειά μας, η βία απέναντι στα ζώα σχετίζεται με τη βία απέναντι στον άνθρωπο», λέει στην «Κ» … (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ, 28.10.2019 : 23:21). Διαβάστε το άρθρο στο


Τη δική μας άποψη για το θεμα των αδέσποτων ζώων θα την διαβάσετε στην Πύλη ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ στη δ/νση http://asclepieionpark.med.uoa.gr/AttikoParkoVravronas/.

Δεν υπάρχουν σχόλια: