Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Μαΐου 17, 2020

Τίποτε δεν τους σταματά ...

Σε δημοπράτηση το αντιπλημμυρικό έργο του ρέματος Αγίου Γεωργίου στο Μαρκόπουλο
Σε δημοπράτηση είναι ακόμα ένα αντιπλημμυρικό έργο. Πρόκειται για τη διευθέτηση του ρέματος Αγ. Γεωργίου Ανατολικής Αττικής, από Χ.Θ.0+824 (ανάντη της συμβολής ποτ. Ερασίνου) έως Χ.Θ.8+161 (συμβολή ρεμάτων Καλυβίων και Κουβαρά. Αναθέτουσα Αρχή είναι το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών και πιο συγκεκριμένα η Γ.Γ.Υ. – Γ.Δ.Υ.ΛΙ.Κ.Υ. – Διεύθυνση Αντιπλημμυρικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων (Δ19).
Το κόστος του έργου είναι 15,5εκατ.ευρώ (ποσό με ΦΠΑ, ποσό χωρίς ΦΠΑ 12,5εκατ.ευρώ). Η δημοπράτηση του έργου θα πραγματοποιηθεί στις 18 Ιουνίου … (Porto-rafti.gr, Μάιος 17, 2020 ).

Προφανώς το έργο ΄γίνεται για τον καλό συμπολίτη της φωτογραφίας και άλλους προφανώς παρακάτω ή παραπάνω, που έχτισε σχεδόν επάνω στο ρέμα, το προφανώς αυθαίρετο του.

Φυσικά κάνεις δεν μπορεί να είναι αντίθετος στην οριοθέτηση των ρεμάτων και στην απόδοση στα ρέματα που φυσικού τους χώρου, τον οποίο καταπατούν οι μάγκες συμπολίτες μας με την ανοχή ή τα σχετικά δωράκια. Ναι αυτά που το θαυμάσια Ελληνική δημόσια διοίκηση ποτέ δεν αντιλήφθηκε, πότε δεν εντόπισε, ποτέ δεν αντιμετώπισε ως έγκλημα κατά του περιβάλλοντος και των νομιμοφρόνων πολιτών της Ελλάδος.

Οι ενδεδειγμένες λύσεις που εφαρμόζοντα σε όλη την Ευρωπαϊκή  Ένωση, εδώ στην Ελλάδα έρθουν πολύ αργότερα, αφού πρώτα φάνε καλά οι εργολάβοι της οπισθοδρόμησης και της διαπλοκής.

Ίσως φανεί σκληρή η γλώσσα που χρησιμοποιούμε. Αλλά αν το πιστεύεται κύριοι της διοίκησης αποδείξτε μας ότι κάνουμε λάθος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: