Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Μαΐου 20, 2020

Και πάλι περί λυμάτων ...

Ανακαλύψαμε, δυστυχώς όχι στις ιστοσελίδες του Δήμου Μαρκοπούλου  αλλά στο ιστολόγιο Πόρτο Ράφτη/Porto-Rafti - porto-rafti.gr - επιστολή του δημάρχου Μαρκοπούλου κ. Κώστα Αλλαγιάννη προς το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Παιανίας.

Ευλόγως ο κ. δήμαρχος ευγενικά μεν αλλά λογικά,  εγκαλεί τους προαναφερθέντες για παράλογες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα ερήμην των δημοτών και κατοίκων του Μαρκοπούλου, με άμεσες όμως επιπτώσεις στην ποιότητα ζωής των και την ποιότητα του Περιβάλλοντος στο παράκτιο μέτωπο του δήμου Μαρκοπούλου.

Η επιστολή του κ. δημάρχου στο https://porto-rafti.gr/ο-δήμος-μαρκοπούλου-ζήτησε-να-αναβληθ/ .

Ο Οικισμός Πολυτεχνείου οφείλει να συμπαρασταθεί στο κ. δήμαρχο για να επικρατήσει τουλάχιστον η λογική και να προετοιμαστεί για την ανοίκεια επίθεση που δέχεται ασυζητητί το θαυμάσιο περιβάλλον της Χαμοληάς.

Το θέμα της διαχείρισης των λυμάτων της Ανατολικής Αττικής πρέπει να συζητηθεί εκ νέου εξ αρχής και σε νέες βάσεις. Ίσως και η δημιουργία μιας ΕΥΔΑΠ Ανατολικής Αττικής; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: