Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, Μαΐου 25, 2020

Χρειάζονται κλάδεμα και φροντίδα …

Τα δένδρα στην Πολυτεχνείου από Αριάδνης μέχρι Αίγλης, αριστερά για τον ανερχόμενο, χρειάζονται φροντίδα και κυρίως κλάδεμα.

Τα κάτω ξερά κλαδιά των δένδρων είναι επικίνδυνα για τους πεζούς.

Λογικά το κλάδεμα πρέπει να γίνει μόλις έρθει η σκάφη του δήμου για τα κλαδιά. Δεν ήμουν σε θέση να το κάνω μόνος ή παρέα με κάποιον ακόμα οικιστή το περασμένο Σαββατοκύριακο που ήταν η σκάφη του δήμου στον Οικισμό.

Δυστυχώς ο Σύνδεσμο δεν εντόπισε το πρόβλημα (εδώ και πολλά χρόνια) και παρά τις προσπάθειες ευτρεπισμού, το τμήμα αυτό της οδού Πολυτεχνείου παραμένει αφρόντιστο.

ΥΓ: Στις 16 Μαΐου 2020, χάρις στην εντολή του αντιδημάρχου κ. Αιδινιώτη, κατόπιν παρακλήσεως του Δημητρίου Σωτηρίου, μηχάνημα του δήμου άπλωσε τα δυο φορτηγά χώματος που είχε τη καλοσύνη να αδειάσει στο παρτέρι του Οικισμού, ο εργολάβος της οικοδομής Πολυτεχνείου και Δανάης, πριν μήνες. Επίσης να κλείσει τη δίοδο που είχαν ανοίξει επιτήδειοι για να κατεβαίνουν με τα αυτοκίνητά τους μέχρι το κύμα, εκμεταλλευόμενοι τη ρίψη μπάζων από κάποιο εχθρό του Περιβάλλοντος, προφανώς οικιστή, δίπλα σχεδόν στον οικίσκο της Στάσης των λεωφορείων

Δεν υπάρχουν σχόλια: