Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Μαΐου 23, 2020

Μάλλον μπαίνουμε στην εποχή της κανονικότητος ...

Λάβαμε το μήνυμα που μας χαροποίησε ιδιαίτερα:

Κυρίες, Κύριοι,
Από σήμερα έχει επανατοποθετηθεί στην θέση της πίσω από το φυλάκιο στην παραλιακή είσοδο του οικισμού η κοινόχρηστη σκάφη για την εναπόθεση μικρό-κλαδεμάτων και λοιπών φυτικών υπολοίπων, (παρακαλούμε χωρίς σακούλες)
  • Για εποχιακά κλαδέματα και φυτικά υπόλοιπα μεγάλου όγκου, τα οποία προκύπτουν από μεγάλης έκτασης κλαδέματα/ καθαρισμούς οικοπέδων, θα πρέπει να απευθύνεστε στις υπηρεσίες του Δήμου (τηλ 2299020151). Ο Δήμος θα φροντίσει ώστε να γίνεται εκτίμηση του κόστους με βάση τον όγκο τους. Μετά την καταβολή του σχετικού ποσού στον Δήμο, η αποκομιδή θα γίνεται εντός 7 ημερών.  
  • Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα να σας παρέχει ο Δήμος (με προειδοποίηση 5 εργασίμων ημερών), σκάφη μεγάλου όγκου στην  οποία θα τοποθετείτε τα φυτικά σας απόβλητα και η οποία θα απομακρύνεται μετά το τέλος των εργασιών σας. Ήδη πολλοί από τους οικιστές μας έχουν χρησιμοποιήσει αυτή την δυνατότητα.
Παρακαλούμε για την βοήθεια όλων.
Φιλικά
Εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου Οικισμού Πολυτεχνείου

Ελπίζουμε να συμμορφωθούμε όλοι με τους νέους κανόνες και να συνδράμουμε το δήμο Μαρκοπούλου στην προσπάθεια εξορθολογισμού της διαχείρισης των πάσης φύσεως αποβλήτων, απορριμμάτων, λυμάτων και άλλων επιβλαβών πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: