Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Μαΐου 12, 2019

Πρώτη φορά στη Χαμοληά …

Πρώτη φορά υστέρα από 15 και πλέον χρόνια υποψήφιοι δήμαρχοι Μαρκοπούλου ήρθαν στη Χαμοληά και συνάντησαν κατοίκους με τους οποίους αντάλλαξαν σκέψεις και  προβληματισμούς και άκουσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτη σημαντική περιοχή του δήμου Μαρκοπούλου.

Κανένας δήμαρχος δεν επισκέφτηκε την περιοχή το ίδιο διάστημα παρά τις πολλές εκκλήσεις και προσκλήσεις κατοίκων. Η Χαμοληά δεν υπήρχε ποτέ στο στόμα και το λόγο των κκ. δημάρχων. Μόνον το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη.

Κανείς δε θέλει να υποτιμήσει τη σημασία των δυο άλλων περιοχών. Αλλά  η Χαμοληά είναι ένα διαμάντι που όλοι εποφθαλμιούν να το κάνουν ότι θέλουν, κυρίως οικόπεδα και να κονομήσουν. Όπως κονόμησαν οι καταπατητές, οι αυθαιρετούχοι και πρόσφατα επί ΣΥΡΙΖΑ οι καταπατητές του αρχαίου ποταμού Ερασίνου, που σημειώστε ότι ποτέ δεν αποβλήθηκαν. Απλά μόνον ενθυλάκωσαν παχυλές αποζημιώσεις για τις καταπατήσεις!.

Αυτή είναι η Ελλάδα. Θέλουμε όμως να πιστεύουμε ότι η νέα διοίκηση θα κάνει το σωστό.

Για την Ιστορία. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι που «ανακάλυψαν» τη Χαμοληά ήταν ο κ. Γεώργιος Αδάμος (20/4/2019) και η κα Μαρίκα Μαντάλα (7/5/2019). Δεν το πληροφορηθήκαμε έγκαιρα, αλλά μας ενημέρωσαν ότι και δυο στελέχη του υποψηφίου κ. Κώστα Αλλαγιάννη, συνομίλησαν και αντάλλαξαν απόψεις με εκπρόσωπους του Συνδέσμου του Οικισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: