Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Μαΐου 25, 2019

Αντικοινωνικές συμπεριφορές με πιθανές ολέθριες συνέπειες...

Δεν τα λέμε εμείς. Αλλά προσυπογράφουμε γιατί φωνάζουμε χρόνια τώρα ...

Κυρίες, Κύριοι,
Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η αποκομιδή ξερών κλαδιών και χόρτων από όλα τα σημεία του οικισμού (μοναδική εξαίρεση το Δυτικό τέρμα της οδού Λήδας, το οποίο θα ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα λόγω έλλειψης χώρου στο τελευταίο φορτίο)
Όπως τονίσθηκε και στο προηγούμενο μήνυμά μας μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, παρακαλούνται όλοι οι οικιστές να μην βγάζουν από το οικόπεδό σας οποιαδήποτε φυτικά απορρίμματα, ακόμα και συσκευασμένα σε σακούλες (Παρακαλούμε ενημερώστε σχετικά και σας κηπουρούς σας και οικιακούς βοηθούς.)
Τα οικονομικά του Συνδέσμου δεν επιτρέπουν πλέον νέα αποκομιδή, οπότε οποιαδήποτε συσσώρευση νέων κλαδιών και φυτικών απορριμμάτων, θα αποτελεί σημείο ανάφλεξης για όλη την καλοκαιρινή περίοδο.

Είναι ευθύνη όλων μας να επισημάνουμε σε οποιονδήποτε ασυνείδητο γείτονά μας, τις συνέπειες της μη συμμόρφωσης του/ της για ολόκληρο τον οικισμό.

Χαρακτηριστικό δείγμα της στάσης κάποιων από εμάς, ότι ενώ η αποκομιδή στην γωνία Πολυτεχνείου και Αίγλης ολοκληρώθηκε σήμερα στις 09.30, ήδη από τις 11.00 βρίσκεται στο σημείο νέος σωρός κλαδιών/ φύλλων.

Φιλικά

Το ΔΣ του Συνδέσμου

Άποψή μας: 

1. Είναι λογικό να εντοπισθούν οι παράλογοι άνθρωποι που κάνουν τις δουλειές αυτές και αν δεν συμμορφωθούν με τις εντολές ουσιαστικά της Πολιτικής Προστασίας, θα πρέπει να υπάρξουν συνέπειες ... 

2. Η Αίγλης έχει γίνει η εσωτερική μικροχωματερή του Οικισμού. Άθλος ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: