Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2019

Μια καλή λύση πριν στερηθούμε το πολύτιμο νερό στον Οικισμό …

Η πρόταση έγινε προς τον πρόεδρο του Συνδέσμου κ. Α. Χατζηιωσήφ στις 10 Μάιου 2019, αλλά η αντίδραση δεν ήταν αυτή που ελπίζαμε. Ήταν μάλλον αρνητική.

Ιδού η πρότασή μας:
___________________

Ίσως η καλλίτερη δυνατή λύση είναι να αναλάβει τη διαχείριση του δικτύου ύδρευσης ο Σύνδεσμος και μάλιστα αμέσως.

Η περίοδος ευθύνης θα είναι μέχρι την οριστική ανάθεση του δικτύου στο δήμο ή στην ΕΥΔΑΠ (πρώτη επιλογή).

Η ευθύνη θα αναληφθεί με τη μεταφορά όλων των χρημάτων εις χείρας του διαχειριστή (κ. Μ. Βουτσάς) στο Σύνδεσμο, όπως και όλων των στοιχείων που διατηρούνται από το Συνεταιρισμό σχετικά με τη διαχείριση. Η ,μεταφορά θα γίνει με την επιφύλαξη ελέγχου το ταχύτερο δυνατό από πιστοποιημένο Ορκωτό Λογιστή. Όπως στο περιελθόν ο άνθρωπος που βοηθούσε το διαχειριστή (Μ. Βουτσά) θα συνεχίσει να προσφέρει το ίδιο (;) έργο εκτός και αν βρούμε άλλο καταλληλότερο πρόσωπο.

Φυσικά όλοι θα ευχηθούμε να μην υπάρξει μεγάλο τεχνικό πρόβλημα. Λογικά και για λόγους προστασίας άλλων μας η καταμέτρηση και πληρωμή των καταναλώσεων προτείνω να είναι 3-μηνη ή το πολύ 4-μηνη, χωρίς να αποκλείεται και η μηνιαία.

Λεπτομέρειες της μετάβασης στη νέα κατάσταση μπορούμε να επεξεργαστούμε μαζί και με όποιον άλλο μπορεί και θέλει να συμβάλλει.

Όπως ήδη συζητήσαμε ο Σύνδεσμος θα πρέπει να ζητήσει άμεσα έλεγχο της ποιότητας του νερού του δικτύου και της κατάστασης του δικτύου και της δεξαμενής.
______________

Ενημερωθήκαμε ωστόσο ότι η πρότασή μας θα συζητηθεί στο επόμενο ΔΣ του Συνδέσμου. Αναμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: