Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Ιουλίου 24, 2019

Τι έγινε στην κοινωνική εκδήλωση της 17ης Ιουλίου 2019 …

Μάθαμε ότι η εκδήλωση είχε μεγάλη συμμετοχή -100 κιι πλέον άτομα, γεγονός μάλλον πρωτοφανές για τον Οικισμό – και οι συνδαιτημόνες έμεινα πολύ ευχαριστημένοι.

Εμείς που δεν μπορέσαμε να παρευρεθούμε θα θέλαμε μια επίσημη ενημέρωση από το προεδρείο του Συνδέσμου, για τα θέματα που παρουσιάστηκαν και ίσως συζητήθηκαν, τις αποφάσεις που ελήφθησαν, τον ενδιάμεσο απολογισμό πεπραγμένων του Συνδέσμου και τις προγραμματιζόμενες επόμενες δραστηριότητες.

Η πρόταση που κάναμε στο Σύνδεσμο για τη δημιουργία και ενός Ημερολογίου του Συνδέσμου, ως μέσου επίσημης πληροφόρησης των οικιστών δεν υλοποιήθηκε, παρά το γεγονός ότι αρχικώς είχε γίνει ευμενώς δεκτή καθώς και η πρότασή μας φιλοξενίας της σε εξυπηρετητές του ΟΤΕ, στα πλαίσια των δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας και του γεγονότος ότι ο ΟΤΕ διατηρεί εγκατάσταση εντός του Οικισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: