Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Ιουλίου 02, 2019

Ζητήσαμε από τη αστυνομία να δει την πραγματικότητα …

Απευθυνθήκαμε στο αστυνομικό Τμήμα Μαρκοπούλου και διεκτραγωδήσαμε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Χαμοληάς, σχετικά με τα σκουπίδια, τους ξέχειλους κάδους ανακύκλωσης και τις συσσωρεύσεις ξερών κλαδιών όπου υπάρχουν κάδοι απορριμμάτων.

Ο αξιωματικός υπηρεσίας υποσχέθηκε το απόγευμα σήμερα να στείλει περιπολικό και να καταγράψει την κατάσταση.

Ελπίζουμε ότι θα υλοποιηθεί η υπόσχεση και θα λάβουν γνώση της αναφοράς ο δήμος, η Πολιτική Προστασία, η Πυροσβεστική, το υπουργείο Εσωτερικών και κάθε άλλος αρμόδιος. Πρέπει να σημειωθεί ότι δεν εμφανίστηκε κανένας αρμόδιος στην Χαμοληά από την Παρασκευή μέχρι και σήμερα που πνέουν πολύ ισχυροί βόρειοι - βορειοανατολικοί άνεμοι και η επικινδυνότητα πρόκλησης πυρκαγιάς είναι μεγάλη. Εκτός και αν ήρθαν ινκόγκνιτο και δεν τους πήραμε χαμπάρι.

Όλοι αδιαφορούν ενώ οι ορισμένοι κάτοικοι κάνουν ότι είναι δυνατόν για να προκληθεί πυρκαγιά.

Και το μονίμως αιωρούμενο και αναπάντητο ερώτημα: Γιατί κανένας αρμόδιος δεν κάνει αυτό που είναι επιφορτισμένος να κάνει και πρέπει κάποιοι πολίτες να τους κυνηγούν για να ασχοληθούν με το αντικείμενό τους;

ΥΓ: Δείτε την επικίνδυνη υποκρισία στο μεγαλείο της, στο https://youtu.be/wnolucQQcwQ

Δεν υπάρχουν σχόλια: