Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Ιουλίου 26, 2019

Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού, χρέη ύδρευσης και καλοκαιρινή (;) αδράνεια …

Στην ερώτηση ποιο είναι το χρέος του Συνεταιρισμού προς το δήμο Μαρκοπούλου σχετικά με την ύδρευση του Οικισμού, ο απελθών πρόεδρος κ. Κανελλάκης απάντησε ότι δεν γνωρίζει.

Δικές μας πληροφορίες από τον δήμο αναφέρουν ότι το χρέος ανέρχεσαι σε κάτι λιγότερο από 960.000 € εκ των οποίων 300.000 € περίπου είναι προσαυξήσεις, προφανώς λόγω μη εμπροθέσμου καταβολής των οφειλών.

Κατά τη άποψή μας η πληροφορία αυτή έπρεπε να κινητοποιήσει όλους τους κατοίκους του Οικισμού, προκείμενου να λάβουμε επίσημη ενημέρωση από το δήμο και την ΕΥΔΑΠ για τα υπάρχοντα χρέη και να αναζητηθούν αμέσως ικανοποιητικές λύσεις.

Φαίνεται όμως ότι φορείς και κάτοικοι του Οικισμού δεν είναι διατεθειμένοι να αναζητήσουν λύσεις αλλά αδρανούν, ίσως με τη ελπίδα ότι δεν υπάρχουν συνέπειες για τους καταναλωτές – πράγμα λογικά απίθανο – και ότι το πρόβλημα θα λυθεί αυτομάτως και υπέρ των οικιστών.

Οποία πλάνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: