Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Ιουλίου 11, 2019

Περιμένουμε συνέπεια από μια διαλυμένη όπως φαίνεται διοίκηση …

Η Πολιτική Προστασία του δήμου Μαρκοπούλου – λογικά και η Πυροσβεστική και η Αστυνομία – είχαν υποσχεθεί να συντάξουν σχέδιο εκκένωσης του Οικισμού Πολυτεχνείου (και ευρύτερα της περιοχής Χαμοληάς)  σε περίπτωση πυρκαγιάς ή άλλης φυσικής καταστροφής μεγάλης κλίμακας (βλέπετε Ενημέρωση για τη Σύσκεψη στο δημαρχείο Μαρκοπούλου, με θέματα Πολιτικής Προστασίας Χαμοληάς, 15 Μαρτίου 2019)

Οι μήνες περνούν αλλά σχέδια δεν φθάνουν στον Οικισμό. Από την άλλη, δεν έχουμε πληροφορηθεί αν ο Σύνδεσμος που μας εκπροσωπεί έχει επικοινωνήσει με τους αρμοδίους και αν έχει επιτακτικά ζητήσει να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και να κάνουν αυτό που επιτάσσει το καθήκον τους, ο ρόλος τους, η λογική και η υποχρέωση της διοίκησης απέναντι στου πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: