Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Ιουλίου 02, 2019

Πολλές ημέρες με αναμμένο το δημοτικό φωτισμός ντάλα μεσημέρι …

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου διαπιστώσαμε ότι ο δημοτικός φωτισμός ήταν σε πλήρη  λειτουργία με τον ήλιο στα ουράνια.

Μάθαμε ότι η ίδια κατάσταση ήταν και τις προηγούμενες ημέρες και ο δήμος είχε ειδοποιηθεί, αλλά  ως γνωστό κωλύετο να κάνει κάτι. Ίσως το μελετούσαν ώστε να πάρουν τις σωστές αποφάσεις και να συντάξουν ένα από τα περίφημα βίντεο με πρωταγωνιστή τον εκλεκτό μας δήμαρχο κ. Σωτήριο Μεθενίτη.

Το Σάββατο το πρωί μας ήρθε η ιδέα να κλείνομε το γενικό του δημοτικού φωτισμού (πρόκειται για το κάτω τμήμα του Οικισμού) και να τον ενεργοποιούμε κάθε βράδυ μετά τις 21:00 ώρες.

Σήμερα Τρίτη 2 Ιουλίου η κατάσταση παραμένει η ίδια και είναι άγνωστο πότε θα ευαρεστηθούν οι υπηρεσίες του δήμου να λύσουν το γόρδιο δεσμό. Αλλά γιατί να βιαστούν; Οι ηλίθιοι δημότες πληρώνουν υποχρεωτικώς και έτσι ουδέν πρόβλημα.

Ζητήσαμε με ηλ. μήνυμα να αναλάβει το άναψε-σβήσε του δημοτικού φωτισμού η ασφάλεια του Οικισμού. Ωστόσο αυτό δεν έγινε κατορθωτό, για άγνωστους λόγους.

Θα ανακοινώσουμε την επίλυση του προβλήματος μόλις πληροφορηθούμε το χαρμόσυνο γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: