Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Ιουλίου 14, 2019

Το χάλι της οδού Αίγλης …

Η κατάσταση που επικρατεί στην οδό Αίγλης αποδεικνύει ότι υπάρχουν δυο ειδών Οικιστές:
1.    Οι σοβαροί και νομιμόφρονες που λειτουργούν βάσει της λογικής, τη συνέπεια, τη νομιμοφροσύνη, την αισθητική, την προστασία του περιβάλλοντος και εν τέλει τη νοικοκυροσύνη
2.    Οι μάγκες που περιφρονούν τα πάντα. Ρυπαίνουν ασύστολα,, πετούν ότι γουστάρουν όπου τους κάνει κέφι, δεν ξέρουν τι θα πει σεβασμός σε κανόνες,  νόμους και συνάνθρωπους. Είναι έτοιμοι να αποβάλλουν ότι δεν τους χρειάζεται στην αυλή των άλλων, σε γωνίες, σε γειτονικά οικόπεδα, στο δάσος. Ηδονίζονται βέβαια να βλέπουν άλλους να διαμαρτύρονται ενώ εκείνοι νοιώθουν υπερήφανοι που δεν τολμά κανείς να τους εγκαλέσει, να τους ζητήσει εξηγήσεις ούτε να ζητήσει συνδρομή των αρχών προκειμένου να τους επιβληθεί η λογική. Ηδονίζονται όπως προκύπτει από το αποτέλεσμα να συσσωρεύουν όλα τα άχρηστα αντικείμενα που έχουν στην οδό Αίγλης.

Οι νομιμόφρονες πρέπει να βρουν λύση και μάλιστα άμεσα, πριν προκληθεί πυρκαγιά κατά τη θερινή περίοδο  και πριν ξεσπάσει καποιος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Τα φαινόμενο της οδού Αίγλης δεν απαντάται πουθενά αλλού στον Οικισμό.

Μάλιστα οι συνΟικιστές της οδού Δανάης βρήκαν τη καλύτερη λύση. Απαίτησαν και δεν υπάρχουν κάδοι για τα απορρίμματά τους. Καταπληκτικό. Ο δήμος πρέπει να επέμβει άμεσα και να επιβάλλει τη λογική.

Όσοι θεωρούν τον εαυτό τους ότι θίγεται από τις παράλογες συμπεριφορές κακών οικιστών πρέπει να αναλάβουν δράση. Και πρώτη ενέργεια είναι να προσκληθούν η αστυνομία, ο δήμος και η Πολιτική Προστασία να επέμβουν. Πριν είναι αργά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: