Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 24, 2019

Νέο ΔΣ στο Συνεταιρισμού Πολυτεχνείου …

Κατά τη ΓΣ του Συνδέσμου στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 μάθαμε από το εκλεγέν μέλος κ. Κώστα Τζιράνη ότι επί τέλους μετά τις καλοκαιρινές διακοπές (sic) (και όχι εντός μηνός όπως προβλέπει το Καταστατικό) τα εκλεγέντα μέλη στη ΓΣ της 23ης Ιουνίου 2019 συγκροτήθηκαν σε σώμα.

Προς ενημέρωση η σύνθεση του νέου ΔΣ του ΣΥΝΠΕ έχει ως εξής:
  • Πρόεδρος: Γουργιώτης Στάμος
  • Αντιπρόεδρος: Σάκκη Μαρία
  • Γραμματέας: Ιωαννίδου Λητώ
  • Ταμίας: Τζιράνης Κων/νος
  • Μέλος: Τσιπλάκος Αριστείδης
Φυσικά εμείς ως μέλη είμαστε ακόμα στο σκοτάδι και αναρωτιόμαστε τι έγινε μέχρι τώρα και τι ακριβώς θα κάνει το νέο ΔΣ.

Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας και να απαιτήσουμε έγκυρη και ταχεία ενημέρωση επί όλων των θεμάτων που απασχολούν το Συνεταιρισμό και αφορούν τα Μέλη του.

Θα αναμείνουμε κάποιες ακόμα ημέρες και ελπίζουμε να κυλήσουν όλα ομαλά.

Οι κάτοικοι του Οικισμού (Μέλη του ΣΥΝΠΕ ή όχι) πρέπει να καλέσουν άμεσα το ΔΣ του ΣΥΝΠΕ να επισκεφτεί τον Οικισμό, για να μάθει από πρώτο χέρι τις απόψεις των μελών και κατοίκων και να ενημερωθεί – ιδιαίτερα ο νέος πρόεδρος που δεν προέρχεται από τον Οικισμό - για τη κατάσταση που επικρατεί.

Επίσης είναι φρόνιμο ο νέος πρόεδρος και ο νέος ΓΓ να επισκεφτούν το νέο δήμαρχο κ Κώστα Αλλαγιάννη, να γνωριστούν και να συζητήσουν θέμα κοινού ενδιαφέροντος.

Αναμένουμε και καλό θα είναι να διατυπωθούν και άλλες απόψεις.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: