Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Κυριακή, Σεπτεμβρίου 15, 2019

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου 15 και 22 Σεπτεμβρίου 2019 …

Στις 7 Σεπτεμβρίου 2019,  λάβαμε ηλεκτρονική πρόσκληση για τη σύγκλιση ;Έκτακτης Γενικής Συνελεύσεως του Συνδέσμου, με θέμα «ύδρευση του οικισμού».

Είμαστε της άποψης ότι η Ημερήσια Διάταξη έπρεπε να είναι περισσό διαφωτιστική και λογικά θα έπρεπε να υπάρχει κάποια εισήγηση εκ μέρους του ΔΣ του Συνδέσμου.

Με τις ανωτέρω προϋποθέσεις η ΕΓΣ θα μπορούσε καλλίτερα να συζητήσει το θέμα και να προσανατολιστεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες προς επίλυση του ακανθώδους προβλήματος.

Με τον τρόπο που εισάγεται το θέμα, είναι πιθανός η ΕΓΣ να αναλωθεί σε επανάληψη προηγούμενων συζητήσεων και να μην καταλήξει πουθενά. Αν επαληθευθεί μια τέτοια εξέλιξη τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Δυσκολεύουν έτι περαιτέρω από το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν το ΔΣ του Συνεταιρισμού συγκροτήθηκε σε σώμα και αν έχει λάβει αποφάσεις σχετικά με το θέμα των διαχειριστικού ελέγχου του απελθόντος ΔΣ, έχει προβεί σε ενέργειες διευθέτησης των χρεών ύδρευσης προς το δήμο Μαρκοπούλου και έχει προβεί σε ενέργειες για την ανάληψη της διαχείρισης του δικτύου από το δήμο ή την ΕΥΔΑΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: