Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 09, 2019

Ρυθμίσεις οφειλών και χρεών προς τους δήμους …

Με επιστολή του – βλέπετε  http://www.markopoulo.gr/2019/09/04/προθεσμία-για-τη-ρύθμιση-των-εκατό-100-δό/ - ο δήμαρχος Μαρκοπούλου αναφέρει ότι η προθεσμία ρυθμίσεως οφειλών προς το δήμο είναι η 16η Σεπτεμβρίου 2019.

Δεν είναι προφανές αν η ρύθμιση περιλαμβάνει και τις οφειλές του Συνεταιρισμού προς το δήμο για την ύδρευση του Οικισμού.

Προφανώς εμείς ως κάτοικοι του Οικισμού και ως καταναλωτές βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, γιατί φαίνεται το νεοεκλεγέν ΔΣ του Συνεταιρισμού κατά τη Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 23ης Ιουνίου 2019, δεν έχει συγκροτηθείτε ακόμα σώμα όπως προβλέπει το Καταστατικό και κατά συνέπεια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση ακόμα και εκείνες που επιβάλλουν άμεση επίλυση. Προφανώς πρόκειται για μεγάλη παρανομία και περιφρόνηση κάθε έννοιας δικαίου και Νόμου. Υπενθυμίζεται ότι το χρέος του προηγούμενου ΔΣ προς το δήμο ανέρχεται στο ποσό των 960.000 € περίπου.

Η μόνη διέξοδος που διαφαίνεται είναι η άμεση επικοινωνία του Συνδέσμου, ως εκπροσώπου των οικιστών με το δήμο Μαρκοπούλου και προσπάθεια επίλυσης του ακανθώδους προβλήματος που μας ταλανίζει εδώ και 13 μήνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: