Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 20, 2019

Φθηνό το νερό, αλόγιστη σπατάλη …

Οι δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων από άτομα που αντιδρούν με λυμένο ζωνάρι μονίμως για καυγά και απαξίωση για κάθε τι που λέγεται και διατυπώνεται ως άποψη, από κάθε πολίτης που δεν ανήκει στη συνομοταξία τους δηλαδή κυρίως στο κόμμα τους ή στις υποτιθέμενες κοσμοθεωρίες τους.

Το πρόβλημα του νερού, όλων των μορφών είναι υπαρκτό και πρέπει να αντιμετωπιστεί σε όλα τα επίπεδα άμεσα και αποτελεσματικά. Αλλά το γκουβέρνο κοιμάται κα περιμένει τα μεγάλη έκρηξη για να επιληφθεί. Φαντάζομαι ότι τα δεχθέντα περί μεγάλης έκρηξης γίνονται κατανοητά.

Ας ελπίσουμε ότι οι δηλώσεις Παπαδημητρίου είναι προεόρτια μιας μεγάλη ανοιχτής και σοβαρής συζήτησης για το νερό σε όλες τις εκδοχές του και τις χρήσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: