Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 19, 2019

Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 …

Κάνουμε έκκληση προς όλους η συμμετοχή να είναι μαζική και να επικρατήσει τετράγωνη  λογική.

Ελπίζουμε η ΕΓΣ να μην αναλωθεί σε επαναλήψεις περιγραφών των όσων έγιναν και όσων ειπώθηκαν - και μάλιστα περσότερες της μιας φοράς – σε προηγούμενες συνελεύσεις και συναθροίσεις.

Ελπίζουμε να ληφθούν αποφάσεις που θα δρομολογήσουν πραγματικές εξελίξεις και θα συμβάλλουν αποφασιστικά στη επίλυση του μεγάλου προβλήματος της αδιαλείπτου και ποιοτικής ύδρευσης του Οικισμού.

Ελπίζουμε η ΕΓΣ και όλες όσες προηγήθηκαν να συμβάλλουν αποφασιστικά στην  ενδυνάμωση της έννοιας της κοινότητα και όχι του αθροίσματος απομονωμένων οικιών ή  μικρών παρεών που δεν επιθυμούν επικοινωνία με τους υπόλοιπους και αδιαφορούν για τα κοινά προβλήματα, τις υποδομές, το δημόσιο χώρο, την αισθητική, την εξέλιξη και τον εκσυγχρονισμό (όχι κατ΄ ανάγκη όλα μαζί) του Οικισμού.

Ελπίζουμε να συμφωνήσουμε ότι υπάρχει μια καλή συγκυρία, λόγω της ανάδειξης νέου δημάρχου Μαρκοπούλου και της ανάληψης της διακυβέρνησης από νέα κυβέρνηση, για να επιχειρήσουμε συντονισμένα και με επεξεργασμένη στρατηγική την επίλυση προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Οικισμός. 

Αλλά πρέπει να κινηθούμε γρήγορα και με αποφασιστικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: