Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τετάρτη, Ιουλίου 01, 2020

Νομική υποστήριξη στις προσπάθειες του δήμου Μαρκοπούλου να αποκρούσει τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις …

Στον Οικισμό Πολυτεχνείου διαθέτουν οικόπεδα και οικίες αρκετοί οικιστές που τυγχάνει να είναι νομικοί και ίσως να ασκούν το επάγγελμα του δικηγόρου.

Έχουν δηλαδή τα κατάλληλα εφόδια και γνώσεις να υποστηρίξουν τις κινήσεις του δήμου Μαρκοπούλου να αποκρούσει επιτυχώς τις μεθοδευμένες επιθέσεις άλλων δήμων, της ΕΥΔΑΠ και άλλων παραγόντων της δημόσιας διοίκησης και φορέων που θέλουν σώνει και ντε να φιλοδωρήσουν το δήμο και το παραλιακό του μέτωπο, με τα λύματά τους, επεξεργασμένα ή μη.

Είναι λογικό οι συμπολίτες μας αυτοί να θελήσουν να προσφέρουν τη συμπαράστασή τους ίσως και τις νομικές τους υπηρεσίες, με το ένα ή τον άλλο τρόπο υπέρ του κοινού σκοπού, δηλαδή της προστασίας του Περιβάλλοντος και της μικρότερης δηλαδή όχλησης και επιβάρυνσης της περιοχής μας από τις διεργασίες επεξεργασίας και διάθεσης των επεξεργασμένων λυμάτων.

Ελπίζουμε όλοι να βρουν σωστή την προσέγγισή μας και να εργαστούμε προς κάτι που θα είναι εφικτό και θα μπορούσε να συμβάλλει αποφασιστικά υπέρ της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: