Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Τρίτη, Ιουλίου 28, 2020

Επίσκεψη αυτοψία στο ΚΕΛ Κρωπίας - Παιανίας ...

Τυχαία διαβάσαμε στις 24/07/2020 στο Face Book και με τον τίτλο 

Ο χρήστης 
 βρίσκεται στην τοποθεσία 

"Από την χθεσινή επίσκεψη / αυτοψία μου, στο Έργο «Συλλογή, Μεταφορά, Επεξεργασία και Διάθεση Ακαθάρτων περιοχών Κορωπίου – Παιανίας»". 

Θα τη διαβάσετε στο https://www.facebook.com/europekosmidi/posts/1650158461806080 .

Πρόσφατα πληθαίνουν οι πληροφορίες για τα λύματα της Ανατολικής Αττικής. Ίσως είναι ένδειξη ότι κάτι επί τέλους κινείται, αν και όλος ο κόσμος βρίσκεται σε σύγχυση γιατί - τουλάχιστον εμείς έχουμε την εντύπωση - ότι τίποτε δεν γίνεται στη βάση της λογικής και του ορθολογικού σχεδιασμού μεγάλων και δύσκολων, αλλά απαραίτητων έργων. Επικρατούν οι πολιτικές παρεμβάσεις, τα συμφέροντα ατόμων, επιχειρηματιών και εκπροσώπων του λαού, ενώ οι καθυστερήσεις, οι ξαφνικοί εκ νέου σχεδιασμοί, οι τροποποιήσεις και τα μεγάλα λόγια έχουν ως συνήθως δυσμενείς επιπτώσεις. Και εξαγριώνουν τους πολίτες.

Δυστυχώς δεν βλέπουμε το σύστημα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις, αλλά απλά σε άνωθεν εντολές και ικανοποίηση απαιτήσεων ομάδων συμφερόντων.

Το έργο συνεχίζεται … 

Δεν υπάρχουν σχόλια: