Hμερολόγιο για τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα της θαυμάσιας περιοχής Χαμοληάς Βραυρώνος, του Δήμου Μαρκοπούλου Μεσογαίας. Παρακαλούμε επισκεφθείτε τις Ιστοσελίδες ΑΤΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΒΡΑΥΡΩΝΟΣ https://attikoparko.blogspot.com/ για πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν την περιοχή.

Σάββατο, Ιουλίου 18, 2020

Απεικόνιση της λύσης ΕΥΔΑΠ για το δήμο Σαρωνικού ...

Αναδημοσιεύουμε από το "Πόρτο Ράφτη εν Δράσει" τη διαδρομή των λυμάτων του δήμου Σαρωνικού στο θαυμάσιο ταξίδι τους προς Μαρκόπουλο, με μέγα χορηγό την ΕΥΔΑΠ.



Το συνοδευτικό κείμενο έχει ως εξής:


Ερώτηση!!!**🤔🤔🤔😡😡😡

Μπορεί κάποιος από αυτούς, (τους ειδικούς που πληρώσαμε με μελέτη για να εξετάσουν 9 διαφορετικές λύσεις με κριτήρια όχι μόνο τεχνικά και οικονομικά, αλλά και χωροταξικά, οικιστικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικής αποδοχής, σύμφωνα με την ΕΥΔΑΠ), να μας δώσει πειστικές απαντήσεις, γιατί τα λύματα του παραλιακού μετώπου του Σαρωνικού (κόκκινο δίκτυο), είναι επιστημονικά σωστό να διασχίσουν όλη την ηπειρωτική Αττική (κίτρινο δίκτυο), για να καταλήξουν στη θάλασσα της Χαμολιάς και στο Αιγαίο και όχι να ακολουθήσουν μία πιθανή απόληξη στα λευκά δίκτυα τα οποία λόγω των θαλασσίων ρευμάτων θα τα οδηγούσαν απευθείας στο ανοιχτό πέλαγο???? Λέω εγώ τώρα που δεν είμαι ειδικός.........





64

28 σχόλια



Δεν υπάρχουν σχόλια: